Om GulaMary

Den här bloggen handlar om mina erfarenheter av att starta företag vid 44 års ålder efter att ha jobbat som anställd i över 20 år. Om känslor, lärdomar, fram- och motgångar, överraskningar och aha-upplevelser när man släpper tryggheten och försöker fånga friheten. På gott och på ont.

Syftet med min blogg är att inspirera fler att våga starta eget företag. Kan jag, så kan vem som helst!

Tanken är att min blogg ska inspirera många fler att våga starta nya företag. Om jag klarar det, så kan vem som helst!

verksamt.se finns massor samlad information från Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Även Företagande.se är ett bra forum för de som vill starta eget. Du kan också ta kontakt med NyföretagarCentrum i din kommun för att få mer information.

Jag har kört mitt företag i över tre år nu. Följ hur det går på min blogg ;-).


 

 

7 Comments

 1. salo

  Ska bli spännande att följa din resa!

  Reply
 2. salo

  Det här kommer du fixa galant!

  Reply
  1. GulaMary (Post author)

   Tack Salo <3

   Reply
 3. Ulrika

  Kör hårt modiga kvinna!!

  Reply
  1. GulaMary (Post author)

   Alltid 🙂

   Reply
 4. Sana

  Hej Mary-Ann!

  Härligt att hitta din blogg,jag ska snart starta mitt företag och min stör dröm och utmaning också, jag ska följa dig …

  Mvh
  Sana

  Reply
  1. GulaMary (Post author)

   Hej Sana.
   Vad kul! Du får gärna höra av dig och berätta hur det går! Det kommer att bli en fantastisk resa! Om du stöter på motgångar någon gång, så tänk då på att det inte finns några ”quick fix”, utan kämpa på långsiktigt. Utvärdera dina affärsmodeller och justera om du behöver. Aldrig ge upp :-). Lycka till med att förverkliga din stora dröm!
   /Mary

   Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.