Mars 2014 – Att gå från trygghet till osäkerhet

Är man galen om man säger upp sig från en anställning som är trevlig och som betalar alla räkningar och dessutom räcker till en väldigt trevlig summa att köpa fonder för varje månad? Är man galen om man offrar det för att starta eget företag som inte genererar någon inkomst alls till en början och man inte vet om det blir någon vettig inkomst alls framöver?

Jag kan inte svara på det generellt. Jag vet bara att jag har funderat på det i så många år nu och att jag kommer älta att jag inte vågade och inte försökte under resten av mitt liv om jag inte gör det nu.

Inte sen. Nu.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.