Januari 2014 – Att ha råd att starta eget

Jag har drömt om att starta eget sedan 2010. Alltså har jag sparat som en dåre sedan 2010. Jag satte upp ett mål för hur mycket jag måste samla ihop för att klara mig i minst ett år, helst två, utan lön. Jag räknar inte med att företaget kommer vara lönsamt från dag ett. Jag är beredd på att det kommer ta längre tid än jag tror. Om det ska bli något, måste jag ha tålamod och ekonomisk uthållighet. Inte ge upp.

Ibland är det extremt tråkigt att spara ihop till den uthålligheten. Det är trist att sitta inne och äta lunch ur en IKEA-plastlåda varje dag, bara köpa de nödvändigaste kläderna på H&M och skjuta fram badrumsrenoveringen ytterligare något år. Är det värt det? För mig är svaret självklart.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.