Hösten 2012 – Att ta ett beslut

Jag ringde min kompis Micke för att få hjälp med att bygga landningssidor till mina AdWords-kampanjer på finansbolaget som jag jobbade på. Inga problem, han fixade det.

Senare under hösten berättade jag för honom att jag ville starta eget företag och att jag skulle behöva anlita honom som webbutvecklare. Hans svar blev – varför startar vi inte ett företag tillsammans i så fall?

I december 2012 bestämde vi oss. Vi kör! Vi startar ett bolag tillsammans. Han kan webbutveckling. Jag kan försäljning och online-marknadsföring. Tillsammans kan vi bli effektivare, han får fokusera på att programmera och jag på sälj, marknadsföring och att leverera övriga tjänster till kunder. 1+1=3. En kliché jag vet.

Jag har tur som får starta företag med Micke, han har väldigt mycket kompetens. Jag behöver inte börja helt på ruta ett. Frågan är hur länge han orkar med mig! 🙂

Följ min blogg här på GulaMary så kanske du får veta hur det går?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.