En blogg om ingenting

En blogg om ingentingEn blogg om ingenting

31 juli på Skiathos i Grekland.

Jag har som vanligt med mig hela företaget i min dator och i min mobil.

Det är helt tyst.

Helt tomt i alla kanaler.

Inte ett enda mail, sms, chatt eller telefonsamtal de senaste dagarna.

Visst håller jag koll på företaget, men det här tomrummet inträffar bara under ett par veckor om året. Våra kunder verkar vara i samma läge som jag nu hamnat i. Helt och hållet loggat ut och kopplat av.

I vanliga fall brukar min hjärna gå igång på överväxel när jag får lite tid över, men i det här totala lugnet har den istället stängt av helt och hållet! Det enda som ploppar upp är saker som – när ska vi gå och bada? – banana split! – var är min bok? – jag vill baka en kaka.

De flesta dagar på året hade jag fått panik för att jag är så extremt lågproduktiv. Alltså förstår jag att min hjärna vill vara ifred just nu. Den vill ha en paus i vårt förhållande och har fullt upp med att sortera, defragmentera och installera nya drivrutiner i mitt undermedvetna.

Så jag häller upp en Mythos, lyssnar vidare på Shirley Bassey och utnyttjar den lilla del hårddisk som finns kvar till att fundera över om jag ska äta banana split eller friterad banan med glass ikväll. Jag har flera timmar på mig och det kanske inte blir nån glass över huvud taget. Vem bryr sig.

Krya på dig och väx min älskade hjärna <3.

ηρέμησε

 

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.