Det går upp och det går ner

Över fyra år har gått och det har gått upp och det har gått ner. Sen upp igen och så ner igen. Det positiva är att det går mycket mer upp än vad det går ner. Tre steg framåt och ett steg bakåt. För varje år blir framstegen fler än bakstegen. Såklart tufft och mycket jobb, men de soliga stunderna är så många fler än de regniga dagarna.

Dessutom insåg jag idag att jag varit anställd i fyra år och tre månader på mitt egna företag och att det är min längsta anställning sen 2006! Marginellt längst kanske och ingen skugga på mina tidigare arbetsgivare, men ändå? För mig är det ännu ett litet kvitto på att Gula Hunden var ett av mina bästa beslut och att vi inte är ute och cyklar i det blå.

Apropå att cykla så ska det bli 23 grader och sol på onsdag. Då ska jag ta en lååång lunch och trampa iväg till något bad. Kanske Grisslinge eller Ösby träsk? Jag jobbar hellre i helgen eftersom prognosen då är 14-16 grader. Det är precis den friheten som gör mig så sjukt motiverad och får mig prestera mer än jag någonsin gjort tidigare!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.