Åh dessa höstveckor…

Det har varit en intensiv vecka. Inte bara för att våra kunder är på G igen efter sommarlovet utan även för att vi tagit tag i flera saker som legat och jäst lite för länge.

Bland annat har vi ökat säkerheten med realtidsbackuper mot en molntjänst. Det betyder också att saker och ting sker mer automatiskt än manuellt, och jag älskar automatik och säkerhet.

Under veckan har jag även jag tagit kontakt med tre nya potentiella samarbetspartners. Vi är ju ett litet företag om man räknar antal anställda, men jag börjar inse att vi är ganska stora om radar upp alla partners och leverantörer som vi har omkring oss. De är liksom våra ”kollegor”. De är bättre på det vi är sämre på. De backar upp oss. Ser till att vi har rätt verktyg och koll på läget. Vi lär av dem och de av oss.

Jag är till exempel inte alls förtjust i att hålla på med IT grejer. Jag har jobbat för länge i stora bolag med stora IT-support avdelningar. Minsta lilla problem så knallade jag bara dit och lämnade min laptop och sen var allt grejt igen. Därför är det skönt att även som liten företagare kunna ta hjälp av nån som kan det där bättre än jag.

Att våra partners dessutom är jäkligt trevliga och roliga gör ju inte dessa jobbintensiva höstveckor tyngre :-).

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.