Sista dagen på jobbet

Usch, jag kommer sakna mina kollegor galet mycket! Sista dagen har kommit och jag sätter mig i bilen för att köra hem från Järva krog.

På grund av rusningstrafiken och vägarbetet på E4:an vid Frösundavik tar det över en timme att komma hem. Jag har räknat ut att jag har bott ca 15 dygn i min bil under det senaste året. Att jag snart kommer jobba i Gustavsberg, där jag bor, kommer göra att jag tjänar två timmar om dagen! Tänk, jag kan både jobba en timme längre varje dag och samtidigt få loss en timme extra privattid.

Jag antar att jag, som de flesta värmdöbor, har vant sig vid att lägga massor tid på att pendla. Två extra timmar om dagen känns som en obeskrivlig lyx. Som om dygnet har blivit 26 timmar.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.